Bezorger en vakkenvuller

Functieomschrijving

Ben jij de supermarkt specialist waar Lekkerland Vending Services naar op zoek is?

 

 

Over de functie

Je start je werkdag met alle collega’s op de vestiging in Amsterdam om 08.00 uur en gaat op de planning kijken welke route jij vandaag mag rijden. Vervolgens zorg je ervoor dat alle bestellingen van jouw route in je bestelbus worden geladen. Dan vertrek je naar je eerste klant. Alle klanten die je gaat bezoeken zijn onbemande supermarkten, gesitueerd in hotels. Deze mini-markets zijn 24/7 geopend om de hotelgasten dag en nacht in hun behoeften te kunnen voorzien.

 

Je start met het bezorgen van de eerste bestelling. Alle producten van de bestelling ga je direct vullen in de schappen van de mini-market. Dan controleer je de voorraad en de lege schappen. Voordat je naar de volgende klant gaat, zorg je ervoor dat de mini-market gespiegeld wordt en er weer netjes uit ziet.

 

Op naar de volgende klant. Hier moet het schappenplan gewijzigd worden. Daar start je mee. Vervolgens zorg je er voor dat de schappen weer gevuld worden met de bestelling die je in de bestelbus hebt liggen. Je checkt de voorraad en spiegelt de schappen. Vergeet niet de geldigheidsdatum van de producten te controleren.

 

Je vervolgt je route en zorgt dat alle mini-markets waar je vandaag langs komt er weer netjes uit zien. Vervolgens eindig je de werkdag weer op de vestiging in Amsterdam rond 17.00 uur. Het zit er weer op voor vandaag.


Over ons

Lekkerland Vending Services exploiteert en ontwikkelt in eigen beheer verkoopautomaten voor tabaksartikelen en is een logistieke partner op het gebied van bevoorrading van versproducten. Als marktleider zijn we continu innovatief en gericht op groei. In Nederland heeft Lekkerland Vending Services meerdere vestigingen.

Vereisten

Wat neem jij mee als Bezorger?

  • Je bent minimaal één jaar in het bezit van rijbewijs B;
  • Je bent zelfstandig;
  • Je woont in de omgeving van Amsterdam;
  • Je hebt ervaring binnen een supermarkt met het vullen van schappen;
  • Je beheerst de Nederlandse taal.

 

Wij bieden

  • Een fulltime baan waar geen dag het zelfde is;
  • Doorgroeimogelijkheden binnen een internationale organisatie;
  • Een bruto maandsalaris tussen €1.653 en €2.460 afhankelijk van ervaring (op basis van 21 jaar en ouder);
  • Uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd;
  • Een informele werksfeer met leuke collega’s binnen een dynamische werkomgeving.

Interesse? Solliciteer direct. Heb je nog vragen naar aanleiding van deze vacature? Neem dan contact op met Marit Eichner, Recruiter via marit.eichner@lekkerland.nl of via 06-52050121 (ook bereikbaar via whatsapp).