CE Chauffeur

Functieomschrijving

Over de functie
Je start de dag in de middag om 14.00 uur op ons distributiecentrum in Meppel met een bak koffie in de kantine met je collega's. Daarna ga je aan de slag. Eerst met het inladen van jouw wagen. Dan op naar de klant. De klant zit in Beilen. Je lost daar de containers, je maakt een babbeltje en haalt eventueel de emballage. Vervolgens vervolg je de route weer terug naar het distributiecentrum in Meppel. Hier zorg je ervoor dat alle emballage weer wordt opgeruimd. Nu zit je werkdag er rond 17.00 - 18.00 uur weer op.


Over ons

Je kent ze vast wel, die witte vrachtwagens met een rood logo. Dat zijn wij! Lekkerland Nederland B.V levert een breed assortiment van food en non-food artikelen aan diverse klanten. Ons motto: ‘Your most conveniënt partner’- Dat willen wij zijn voor onze klanten. Elke dag. Om onze klanten goed te kunnen voorzien hebben wij 3 grote distributiecentra in Nederland (Son, Waddinxveen en Meppel) plus ons hoofdkantoor, gevestigd in Son. En voor ons distributiecentrum in Meppel zijn wij op zoek naar een CE chauffeur.

Functievereisten

Wat neem je mee als CE chauffeur

  • Je bent in het bezit van een CE of LZV rijbewijs en code 95;
  • Je bent fysiek in goede conditie i.v.m. het zelfstandig kunnen laden en lossen van rolcontainers;
  • Je bent van maandag tot en met vrijdag beschikbaar, en af en toe ook op zaterdag.


We bieden

  • Een parttime baan waarbij jij het visite kaartje bent van Lekkerland, met de mogelijkheid tot een urenuitbreiding in de toekomst;
  • Diverse toeslagen bij werken op bepaalde dagen en tijden;
  • Een mobiele telefoon van de zaak welke ook voor privé gebruikt mag worden;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals pensioenopbouw, korting op verzekeringen en een cafetariaregeling (bruto loon uitruilen voor netto vergoedingen).

Interesse? Solliciteer direct. Heb je nog vragen naar aanleiding van deze vacature? Neem dan contact op met Marit Eichner, Recruiter via marit.eichner@lekkerland.nl of via 06-52050121.