HR Service Medewerker

Functieomschrijving

Vind jij het heerlijk om veel borden in de lucht te houden? En wil je daarnaast een verantwoordelijke HR baan?

Dan maken wij graag kennis met jou!


Over de functie

Als HR Service Medewerker krijg je veel verantwoordelijkheid en ben je een onmisbare schakel binnen het team. Samen met de HR-managers, de Directeur HR & QM en de Recruiter ga jij ervoor zorgen dat alle HR gerelateerde processen vlekkeloos verlopen.


Met een scherp oog voor de details en een stekte focus op alle lopende HR processen zorg je voor een foutloze output van de afdeling HR. De lopende processen waar jij je mee bezig gaat houden zijn onder andere de bonusregeling, beoordelingen, verzuim en verloop. Als HR Service Medewerker ben jij het aanspreekpunt voor alle HR gerelateerde vragen van de hele organisatie, zoals vragen over de CAO, personeelshandboek, arbeidsovereenkomsten en pensioenregeling. Jij bent het visitekaartje van de afdeling!


Je verzorgt en bewaakt de administratieve afhandeling van in-, door- en uitstroom. Door jou zijn alle personeelsdossiers compleet. Jij voedt de HR-managers met de informatie die van belang is voor de desbetreffende locatie door de juiste rapportage aan te leveren. Door deze informatie weten onze HR-managers waar ze op moeten sturen.


Over ons

Je kent ze vast wel, die witte vrachtwagens met een rood logo. Dat zijn wij! Lekkerland Nederland B.V levert een breed assortiment van food en non-food artikelen aan diverse klanten. Ons motto: ‘Your most conveniënt partner’- Dat willen wij zijn voor onze klanten. Elke dag. Om onze klanten goed te kunnen voorzien hebben wij 3 grote distributiecentrum in Nederland (Son, Waddinxveen en Meppel) plus ons hoofdkantoor, gevestigd in Son. En voor ons hoofdkantoor in Son zijn wij op zoek naar een HR Service Medewerker!

Vereisten

Wat neem jij mee als HR Service Medewerker?

 • 3-5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie;
 • Afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur richting HRM;
 • Je weet als geen ander jouw weg in Excel;
 • Zelfstandig;
 • Administratief sterk en accuraat;
 • Gericht op details en oplossingsgericht.


Wij bieden

Lekkerland Nederland B.V. is een groot en financieel gezond bedrijf. Daarnaast bieden we mooie arbeidsvoorwaarden. In de functie van HR Service Medewerker bieden wij jou:

 • Een informele werksfeer met leuke collega’s in een dynamische werkomgeving;
 • Doorgroeimogelijkheden en ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling;
 • Flexibele werktijden, start werkdag tussen 07.30 en 09.30 uur;
 • Een arbeidsovereenkomst van 30-37,5 uur per week;
 • En overige mooie secundaire voorwaarden zoals een collectieve verzekering, pensioenvoorziening en een cafetariaregeling.


Interesse? Solliciteer direct. Heb je nog vragen naar aanleiding van deze vacature? Neem dan contact op met Marit Eichner, Recruiter via marit.eichner@lekkerland.nl of via 06-52050121 (ook bereikbaar via whatsapp).