Manager Accounts Payable

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan op het gebied van Accounts Payable? Ben je klant- en servicegericht, een echte teamspeler en ben je gemotiveerd om jezelf steeds weer opnieuw uit te dagen? Word dan onze nieuwe Lekkerland-collega als Manager Accounts Payable!

 

Over de functie:

Als Manager Accounts Payable geef je leiding aan de afdeling Accounts Payable die bestaat uit acht medewerkers en twee stagiaires. Je gaat de uitdaging aan om de afdeling verder te professionaliseren, automatiseren en optimaliseren. De werkzaamheden voor deze functie vinden plaats op ons hoofdkantoor in Son.

De afdeling Accounts Payable is verantwoordelijk voor verwerking van goederen- en kostenfacturen, het matchen van deze facturen, het beheren van crediteuren en het onderhouden van contacten binnen en buiten de organisatie.


De huidige processen binnen de afdeling, maar ook binnen het gehele Purchase-to-Pay proces, kunnen nog verder worden gedigitaliseerd en geoptimaliseerd. Door jouw kennis en ervaring heb je snel inzicht in de processen en zie je welke verbeteringen er doorgevoerd kunnen worden om de efficiency in de organisatie te verbeteren. Het definiëren, opstellen, analyseren en verbeteren van (procesgerichte) KPI’s is hierbij een belangrijk stuurinstrument.

Naast het creëren van een continue verbetercultuur binnen de afdeling, speel je een belangrijke rol bij diverse automatiseringsprojecten om de gewenste optimalisatie te realiseren. Denk hierbij o.a. aan EDI en digitale workflows. Door je ervaring en persoonlijkheid ben je voor interne en externe contacten een adviseur en vraagbaak en weet je draagvlak te creëren voor de veranderingen binnen de organisatie.

 

Over Lekkerland Nederland B.V.

Wij zijn de specialist voor on-the-go consumptie. We bieden innovatieve retail-oplossingen, logistieke diensten op maat en een relevant, breed assortiment in zes Europese landen. Wij doen er alles aan om onze klanten succesvoller te laten zijn. Daarom gaat onze volledige aandacht naar de behoeften van onze klanten en van hun eindconsument. Onze visie is om "Your most convenient partner" voor onze klanten te zijn, de beste partner die ze zich kunnen wensen. Lekkerland Nederland B.V. geldt in Nederland als ‘The Convenience Company’ bij uitstek. De moderne consument kiest voor snelheid en gemak. Gemakkelijk onderweg of vlak naast de deur. Op het moment dat de behoefte ontstaat. Lekkerland voert een zeer breed assortiment van food en non-food artikelen die naadloos op die behoeften aansluiten. Convenience staat centraal in het veelzijdige productaanbod van Lekkerland.

 

Wat biedt Lekkerland Nederland B.V.

Lekkerland Nederland B.V. is een groot financieel gezond bedrijf. In de functie van Manager Accounts Payable bieden we jou;

 • Een fulltime baan;
 • Een informele werksfeer met leuke collega's in een dynamische werkomgeving;
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals pensioenopbouw en korting op diverse verzekeringen.

Vereisten

Dit vragen we van jou:

 • Een afgeronde HBO opleiding op het gebied van Finance/Bedrijfseconomie;
 • Minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie;
 • Goede communicatieve eigenschappen;
 • Ervaring in verandermanagement en digitale workflowsytemen;
 • Ervaring met EDI verwerking is een pré;
 • Sterk cijfermatig analytisch vermogen;
 • Je bent een kritische sparringpartner.

 

Heb je interesse in deze vacature? Solliciteer direct!

Indien je vragen hebt over deze vacature, neem dan contact op met Marit Eichner via 06-52050121, ook bereikbaar via WhatsApp.