Medewerker Supply Chain

Functieomschrijving

Jij, als Medewerker Supply Chain, bent onze sleutel tot de perfecte logistieke processen binnen de warehouses van Lekkerland Nederland. Wij zoeken namelijk een collega die affiniteit heeft met procesverbetering en niet terugdeinst voor het uitvoeren van alle taken die horen bij de functie Medewerker Supply Chain.


Onderstaand een greep uit deze taken:

 • Leveren van informatie en analyses t.a.v. van logistieke processen aan de interne organisatie, klanten en leveranciers;
 • Het definiëren van verbeterprojecten aan de hand van data analyses en onderzoek op de werkvloer;
 • Ontwerpen procesverbeteringen in samenspraak met operationeel leidinggevenden, andere teams en interne stakeholders;
 • Begeleiden en coördineren van implementaties van veranderingen binnen de logistieke processen;
 • Intern en extern aanspreekpunt met betrekking tot alle Track & Trace processen binnen Lekkerland.


Over ons

Je kent ze vast wel, die witte vrachtwagens met een rood logo. Dat zijn wij! Lekkerland Nederland B.V levert een breed assortiment van food en non-food artikelen aan diverse klanten. Ons motto: ‘Your most conveniënt partner’- Dat willen wij zijn voor onze klanten. Elke dag. Om onze klanten goed te kunnen voorzien hebben wij 3 grote distributiecentra in Nederland (Son, Waddinxveen en Meppel) plus ons hoofdkantoor, gevestigd in Son.

Functievereisten

Wat neem jij mee als Medewerker Supply Chain?

Hebben wij jou enthousiasme weten te wekken met de inhoud van de functie en met onze organisatie? Mooi! Dan wordt het tijd om te kijken of jij de kwaliteiten hebt om ‘onze most convenient collega’ te worden in de rol van Medewerker Supply Chain.

Je bent:

 • Creatief in het bedenken van oplossingen, zien van mogelijkheden en het implementeren van verbeteringen;
 • Niet bang om initiatief te nemen;
 • In staat stakeholders op één lijn te krijgen en je werkt net zo makkelijk samen met de directie als medewerkers op de werkvloer;
 • Analytisch en creatief;
 • Beschikt over een HBO diploma logistiek, supply chain management, operations management of (technische) bedrijfskunde;
 • In het bezit van een rijbewijs.


Wat bieden we jou?

Allereerst een leuke uitdagende baan met veel positieve energie en ruimte voor jouw ideeën. We bieden je een fulltime functie in een dynamische werkomgeving. Je komt te werken in een financieel gezond bedrijf met een informele werksfeer en ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling.


Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en ben jij enthousiast na het lezen van de vacature? Aarzel dan niet en solliciteer direct via de ‘solliciteren’ button!

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Marit Eichner, Recruiter via marit.eichner@lekkerland.nl of via 06-52050121.