Warehouse Manager

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een leidinggevende baan in een logistieke omgeving? Dan is dit je kans!

Lekkerland Nederland B.V. is op zoek naar een;

Warehouse Manager


Over de functie:

Als Warehouse Manager ben jij eindverantwoordelijk voor de totale operatie met betrekking tot het magazijn in het distributiecentrum (DC) in Waddinxveen. Je gaat ervoor zorgen dat alle afdelingsresultaten conform de afgestemde KPI’s worden behaald. Je beheert, controleert en optimaliseert de kwaliteit van de operationele processen, zoals onder andere de processen veiligheid, stellingen, begroting, personeelsbezetting, materiaal, kosten en manko’s. Je houdt toezicht op de correcte naleving van de voorschriften van de HACCP en HSSE en zorgt voor maximale veiligheid, netheid en orde in het magazijn.


Je geeft leiding aan 6 teamleiders en hebt dagelijks afstemming over de optimale uitvoering van de operatie, planning, bezetting, uitvoering en productietargets. Ook voed je de teamleiders met de benodigde informatie. Je draagt zorg voor de groei en kwaliteit van de teamleiders door coaching/begeleiding en door functionerings- en beoordelingsgesprekken. Je houdt alle kwaliteitseisen in de gaten en zorgt dat het team optimaal functioneert, werkt onder de juiste werkomstandigheden (arbobeleid) en in de juiste werksfeer. Je rapporteert aan de DC Manager en verzameld ken en stuurgetallen en verbind hier conclusies aan.


Over Lekkerland Nederland B.V.

Je kent ze vast wel, die witte vrachtwagens met een rood logo. Dat zijn wij! Lekkerland Nederland B.V levert een breed assortiment van food en non-food artikelen aan diverse klanten. Ons motto: ‘Your most conveniënt partner’- Dat willen wij zijn voor onze klanten. Elke dag. Om onze klanten goed te kunnen voorzien hebben wij 3 grote distributiecentra in Nederland (Son, Waddinxveen en Meppel) plus ons hoofdkantoor, gevestigd in Son. En voor ons DC in Waddinxveen hebben wij jou nodig als Warehouse Manager.

Functievereisten

Wat vragen wij van jou?

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Flexibele en pro-actieve instelling;
 • Goede communicatieve en sociale vaardigheden;
 • Kennis van LEAN en gevoel voor procesoptimalisatie;
 • 24/7 mentaliteit, je werkt zowel met de ochtend- als avondploeg.


Wat biedt Lekkerland Nederland B.V.

Lekkerland Nederland B.V. is een groot en financieel gezond bedrijf. Daarnaast bieden we mooie arbeidsvoorwaarden. In de functie van Warehouse Manager bieden wij jou:

 • Een informele werksfeer met leuke collega’s in een dynamische werkomgeving;
 • Doorgroeimogelijkheden en ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling;
 • Een fulltime baan van 37,5 uur per week, vrij in te delen van maandag tot en met zaterdag;
 • Bonusregeling;
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.


Interesse? Solliciteer direct. Heb je nog vragen naar aanleiding van deze vacature? Neem dan contact op met Marit Eichner, Recruiter via marit.eichner@lekkerland.nl of via 06-52050121.